PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El PS vol saber l’estat de les converses sobre les fronteres

El grup socialdemòcrata considera vital la mobilitat per la societat i l’economia

Per El Periòdic

El conseller socialdemòcrata, Pere López.
El conseller socialdemòcrata, Pere López. | EL PERIÒDIC

El grup socialdemòcrata va entrar ahir una pregunta parlamentària al Consell General en relació a l’estat actual de la mobilitat a les frontera amb Espanya i França pels andorrans i residents a tot el país.


El PS va considerar a través d’un comunicat enviat als mitjans ahir, que «Andorra necessita la lliure circulació pels seus dos passos fronterers i l’entrada de turistes per tal que l’economia del país funcioni a ple rendiment» perquè si no es recupera pot «agreujar molt la situación económica i social del país». A més, també van considerar que la recuperació de la normalitat a les fronteres també influirà en la vida dels residents, per tal que «puguin rebre o visitar familiars de fora» o bé «seguir fent gestions a l’exterior del país».


Per aquestes raons, el Grup Parlamentari Socialdemòcrata va tramitar ahir una pregunta oral per saber com avancen les converses amb els governs d’Espanya i França amb relació al trànsit fronterer. «Els membres del Partit Socialdemòcrata ens hem reunit de manera permanent amb els agents econòmics i socials d’Andorra com els comerciants, els hotelers o els estudiants, i tots ens han traslladat el mateix neguit», va assegurar el conseller general, Pere López.

PUBLICITAT
PUBLICITAT