PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Govern permet a la FAF reprendre els entrenaments

L’Executiu i la federació es reuniran en deu dies per parlar de la competició

Per El Periòdic

La UE Engordany abans d’entrenar a la Borda Mateu, ahir.
La UE Engordany abans d’entrenar a la Borda Mateu, ahir. | FAF

Els equips sèniors de la Federació Andorrana de Futbol (FAF) van tornar als entrenaments ahir al vespre, a les 20.00 hores. Va ser el torn de la UE Santa Coloma, la UE Engordany, l’FC Ordino i la Penya Encarnada.

En aquest sentit, després de la reunió de dilluns entre el Govern, la FAF i l’Associació de Futbolistes Andorrans (AFA), l’Executiu va autoritzar reprendre els entrenaments però no va donar una data per tornar a competir, encara que es van emplaçar a una nova trobada un cop passats els deu dies de la represa en aquesta nova fase, per valorar-ne el funcionament.

Per tant, els equips podran entrenar en grups de quatre, tal com es correspon a la fase 2, seguint sempre les indicacions sanitàries del protocol que se’ls va fer arribar ja fa algunes setmanes. Els jugadors podran entrenar-se sense mascaretes, però sí que les hauran de portar els membres de l’staff tècnic. Així, tal com marca el protocol, els equips no faran ús dels vestidors i no es creuaran dos conjunts a la mateixa franja horària. Per altra banda, els equips de futbol sala també poden tornar a entrenar, però hauran de posar-se en contacte amb el comú que s’encarregui de gestionar la seva instal·lació d’entrenament.

Segons va explicar el president de la FAF, Fèlix Álvarez, «els vam presentar el protocol que havíem preparat per desenvolupar la tornada al que serien els entrenaments i la competició». «Ho van veure correcte i després d’algunes apreciacions, va quedar pendent que ho confirmés el Ministeri de Salut», va comentar i va destacar que «ara farem que es compleixi, esperem que tot vagi molt bé. Farem un seguiment setmanal de com evoluciona tot».

Per un altre costat, l’AFA publicarà durant la jornada d’avui un comunicat amb les seves consideracions. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT