PUBLICITAT

Roba, alcohol i tabac

La venda de productes de neteja també va despuntar durant la jornada

Per Irene Mas Fàbrega

Supermercat del Pas de la Casa
Supermercat del Pas de la Casa | Jordi Pujol

Gran part dels propietaris dels establiments comercials es van mostrar satisfets amb el fet de poder reobrir els comerços i amb la quantitat de gent que va arribar, ja que no va provocar aglomeracions importants dins els locals, però va permetre la reactivació dels mateixos.


Tot i que a primera hora del matí la gent va haver de fer cua davant d’alguns establiments, a mesura que va avançar el dia la situació es va estabilitzar i, de manera esglaonada, la gent va comprar, sobretot, roba al sector tèxtil tenint en compte que ahir començaven les rebaixes  a alguns dels establiments i tabac, alcohol i productes de neteja als supermercats. 


Per altra banda, comerços de sectors com l’electrònica o les òptiques no van obrir o van fer-ho però van rebre molt pocs compradors, cosa que els mateixos comerciants relacionaven amb el fet que no s’hagi reobert la frontera amb Espanya, que és d’on provenen gran part dels compradors d’aquests sectors. Els bars i restaurants tampoc van detectar  gran afluència de clients al llarg del matí.


Els comerciants que van estar actius durant el primer dia de desescalada van constatar que la majoria de persones que van anar a comprar feien ús de mascaretes, guants, respectaven la distància de seguretat i eren conscients que calia seguir les instruccions dels informadors, del comú i del Govern.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT