PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Minut de silenci per les víctimes del coronavirus

Iniciativa ciutadana per rendir homenatge durant el primer dia de dol nacional

Per Judith Sáez

Bandera del Govern a mig pal.
Bandera del Govern a mig pal. | El Periòdic.

Després que l’Executiu decretés tres dies de dol nacional al Principat d’Andorra, de l’1 al 3 de juny, amb 765 casos detectats i 51 defuncions a causa de la pandèmia que ha afectat a tots els països del món, ahir, la ciutadania va fer un minut de silenci a les 20.00 hores en reconeixement a la memòria de totes les víctimes mortals, les seves famílies i els seus amics.

Les autoritats també van fer públic en un comunicat, així com anunciant-t’ho a través de les xarxes socials que el darrer dia de dol, demà, se’n realitzarà un altre d’institucional. Aquest serà extensiu a totes les administracions i al conjunt de la ciutadania del país amb l’objectiu d’acabar l’homenatge.

Suspensió d’actes

Durant aquests tres dies de dol, el Govern també ha informat que les celebracions, actes oficials o de caràcter festiu quedaran anul·lats. Per altra banda, les banderes oficials que estan situades o penjades a l’exterior dels edificis romandran a mig pal, durant aquest període, mentre que les que es troben en espais interiors, ressalten, que lluiran un crespó negre.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT