PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Es reprèn amb normalitat el servei del bus a Engolasters

L’entrada a gossos de grans dimensions està permesa si porten morrió

Per Judith Sáez

| Maricel Blanch

Desconfinament i «normalitat», aquesta setmana es reprenen moltes activitats i serveis com la línia d’autobús que habilita el Comú d’Escaldes-Engordany, que va del carrer de la Unió al llac d’Engolasters des de l’1 de juny al 30 de setembre. Des de l’administració recorden que els trajectes es faran de dilluns a diumenge i anuncien que es permetrà també l’accés a gossos. Si són de grans dimensions però, haurà de dur morrió i s’haurà d’abonar un bitllet si ocupa una plaça útil. En canvi, els usuaris que disposin de la targeta magna, targeta blava i els menors de tres anys podran viatjar gratuïtament.
Pel que fa al preu dels bitllets, el comú informa que el de tipus senzill té un cost d’un euro; l’abonament de 10 viatges costà vuit; el setmanal, deu; i el mensual 25 euros. El servei està operatiu des de les 9.30 h fins a les 20.00 h però, la primera sortida des del llac és a les 10.00 h i, l’última, a les 20.30 h.

La línia compta amb 13 parades. L’única que només s’hi pot baixar, i només durant el mes de juny, és el Pont dels Escalls.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT