PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El nombre de persones actives infectades disminueix a 19

Són una trentena menys respecte a principis d’aquesta setmana

Per Judith Sáez

Hospital Nostra Senyora de Meritxell.
Hospital Nostra Senyora de Meritxell. | ANA

Salut informava ahir que el nombre de casos actius segueix en descens. En concret, se sumen 19 persones infectades, una trentena menys que dimarts d’aquesta mateixa setmana. Entre elles, encara hi ha cinc persones que són personal sanitari i quatre ingressades a una de les plantes de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. S’han recuperat dues respecte la jornada anterior.

El nombre total de casos es manté igual que ahir: 764 persones han passat la malaltia des que va esclatar la crisi sanitària, mentre que 694 són les que ja s’han recuperat. Des de l’Executiu informen però, que en els resultats de les proves obtinguts ahir, una persona va donar positiu i 205 restants, negatiu.

Pel que fa al nombre de defuncions a causa del coronavirus, se segueixen sumant 51 persones en total. Fa dues setmanes que Andorra no registra víctimes mortals per la pandèmia i es comença a restablir la normalitat. La Unitat de Cures Intensives segueix sense rebre pacients de Covid-19, els residents del Cedre han pogut retornar al centre sociosanitari amb normalitat i els usuaris de l’hotel Fènix als seus respectius domicilis habituals.

En la darrera setmana, tampoc queda cap treballador del personal de cossos especials infectat i es reafirma la tendència a la baixa de la corba de contagis, ja que en les darreres setmanes no hi ha hagut nous casos i, per tant, tampoc propagació del virus entre la població.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT