PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les darreres proves PCR troben només cinc positius en Covid-19

Les persones actives baixen un dia més i se situava en les 29

Per Lídia López

Voluntaris dels equips dels tests d'anticossos.
Voluntaris dels equips dels tests d'anticossos. | MARICEL BLANCH

La darrera actualització de les dades sanitàries van demostrar una vegada més la tendència a la baixa del virus al Principat. Així, es va registrar una jornada més de reducció dels casos actius en dues persones menys, i situa el nombre de persones afectades actualment en les 29.

Entre aquests casos actius, s’hi trobaven presents sis professionals de la salut, un menys que la dada anterior, i només un agent dels cossos especials. A més, també continuaven rebent tractament a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell quatre pacients, si bé cap d’ells ho feia a l’unitat de cures intensives del centre mèdic.

Arran l’esclat de la pandèmia a territori andorrà, un total de 764 persones s’han contagiat per la Covid-19, és a dir, es registra un cas nou respecte la passada actualització. De fet, el ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, encarregat de dur a terme l’anunci de les dades ahir, va confirmar que les últimes proves PCR realitzades només havien confirmat cinc persones positives dels 237 resultats. És a dir, dels darrers tests, 232 van resultar negatius en coronavirus.

La millor eina per acabar de superar la malaltia deriva de la bon ritme de recuperacions que s’estan donant els darrers dies. I és que, amb tres noves altes registrades, el Principat ja havia sumat ahir un total de 684 recuperacions del virus. Finalment, en referència a les defuncions, el ministre Rossell va anunciar que, una jornada més, no s’havia donat cap altra pèrdua i el balanç de víctimes es manté intacte en les 51 persones. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT