PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Torrallardona realitza una primera valoració positiva

El director tècnic de la FAN considera que els nedadors estan motivats

Per El Periòdic

Torrallardona dirigeix un entrenament al CTO.
Torrallardona dirigeix un entrenament al CTO. | FAN

El director tècnic de la Federació Andorrana de Natació (FAN), Xavier Torrallardona, va fer una valoració positiva d’aquestes primeres setmanes d’entrenaments a l’aigua després que s’aprovés el retorn a la piscina. «La valoració és molt positiva perquè els nedadors estan fent un treball molt bo, estan molt motivats», assegurava i destacava que «des de la FAN enfoquem el treball des de dues perspectives: el de sec és conjunt, portat des de la FAN i el d’aigua, ja el comencem a dividir perquè els entrenadors de la Nàdia i la Mònica els estan canviant per quan puguin marxar amb els seus clubs a entrenar».

Així, va subratllar que «amb els que entrenen amb la FAN, ho estan fent molt bé i tenen moltes ganes». «La pena és que no puguem obrir a més gent i puguem estar més integrats a l’aigua perquè, a més, a partir de la setmana vinent ja no podrem entrenar tot el temps d’aigua que volem perquè ens retallen mitja hora», revelava, manifestant que «en una setmana, són tres hores i en un mes, dotze». «Estem parlant amb la gent més important de la Secretaria d’Estat per veure si pot entrenar més gent, a entrenar, i millor, a veure si els nedadors poden entrar dins de la dinàmica de la FAN, tocant aigua», afegia.

Malgrat això, comentava que «la situació no és fàcil i no obriran totes les piscines. Les altres són gestionades per entitats particulars que necessiten clientela». «Estem contents amb el treball que estem fent i espero continuar», concloïa.

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT