PUBLICITAT

El PS pregunta sobre les mesures en l’àmbit cultural

Els socialdemòcrates posen en marxa la iniciativa d'escolta ciutadana

Per El Periòdic

La presidenta del PS, Susanna Vela.
La presidenta del PS, Susanna Vela.

El Partit Socialdemòcrata (PS) defensa la importància de la cultura com a bastiment de la persona i la col·lectivitat. «És un dels temes que dóna sentit a la vida pel qual treballarem i seguirem insistint a trobar solucions per evitar el col·lapse i l’esfondrament del sector cultural», ha explicat la presidenta del PS, Susanna Vela. 
En aquest sentit, segons un comunicat, el grup parlamentari socialdemòcrata ha tramitat una pregunta escrita amb l’objectiu de conèixer, en primer lloc, quines mesures establirà el Govern per mantenir tota l’estructura cultural i el llegat patrimonial i cultural i quina serà la inversió econòmica, i, en segon lloc, quines mesures de xoc, a curt termini i mitjà adoptarà el Govern per protegir al sector de la crisi evitant la desaparició dels professionals que treballen per la cultura i quina serà la inversió econòmica. 
«El confinament ha fet tancar sales de teatre, de concerts, espectacles, arxius, biblioteques i museus», ha exposat Vela, que ha volgut remarcar la necessitat de prendre mesures per evitar el col·lapse del sector en un moment on a tot el món s’estan prenent mesures per evitar que això passi.
D’altra banda, El grup parlamentari va engegar ahir la iniciativa d’escolta ciutadana amb una primera reunió telemàtica amb diferents sectors de la societat. «Bona part dels integrants d’aquesta primera reunió han estat treballadors autònoms de diferents àmbits, que ens han traslladat les dificultats que tenen per treballar amb una normativa tan rígida així com la seva preocupació per la manca de mesures per part de Govern», va dir el President del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT