PUBLICITAT

El Govern donarà 75.000 euros per a infants discapacitats de Bhutan

Del projecte d’UNICEF també se’n beneficiaran dones embarassades

Per El Periòdic

Els diners donats serviran per ajudar als infants de Bhutan
Els diners donats serviran per ajudar als infants de Bhutan | ANA

El Govern farà una donació de 75.000 euros a un projecte del Fons de les Nacions Unides per a la Infància (UNICEF) dedicat a infants amb discapacitats de Bhutan. Segons va fer saber l’administració, els diners corresponen al tercer pagament d’una aportació de quatre anys al projecte «Assolir serveis sanitaris inclusius per als infants amb discapacitats a Bhutan».


El projecte té, com a objectius generals, dotar d’un sistema operatiu de detecció precoç per als infants amb discapacitat, les instal·lacions bàsiques de salut que hi ha als districtes del país i aconseguir que els tres centres de referència del país puguin oferir cures especialitzades pels nens amb alguna discapacitat. Se’n beneficiarà un total de 85.000 infants de fins a cinc anys per vacunar-se o fer-se revisions de creixement. També 11.000 dones embarassades que rebran assessorament sobre la prevenció d’anomalies congènites. 


La iniciativa la va impulsar el ministeri d’Afers Exteriors i s’emmarca en l’acord de cooperació entre el Govern i l’entitat signada el maig del 2018 i que preveu una contribució anual fins el 2021.

PUBLICITAT
PUBLICITAT