PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Enfaf considera l’ascens a Preferent «merescut»

L'FC Andorra també el valora positivament

Per Miquel López-Egea

L'Enfaf.
L'Enfaf. | FAF

L’entrenador de l’Enfaf, José Martín Gutierrez, va considerar que l’ascens a Preferent atorgat per la Federació Catalana de Futbol (FCF) és «merescut». «Estem contents i emocionats, és el resultat de molts anys de sacrifici i de renunciar a moltes coses. El grup s’ho mereix, són unes noies amb molt compromís, gana i empenta. Realment, és merescut des de la primera jornada», remarcava, recordant que «el més just era l’ascens, ara hem de seguir treballant amb la mateixa il·lusió i amb l’empenta que ens dona haver pujat ascens, intentarem estar a l’altura».

Per la seva banda, la capitana Míriam Tizón va explicar que «s’ha de dir que passaria de tot però al final estem aquí, crec que és molt merescut perquè sempre hem estat allà». «A totes ens hauria agradat aconseguir-ho després d’un partit però no per això és menys merescut perquè no ha estat de rebot, ja feia molts mesos que estàvem així», reiterava.

Per un altre costat, de cara a la temporada vinent, l’objectiu serà «mantenir-se a la categoria nova perquè no la coneixem, serà complicada». Finalment, va destacar que «per part de l’equip de la Federació Andorrana de Futbol, es vol millorar la relació i els recursos, ens han transmès que volen que ens sentim més a gust».

Sánchez: «Ha estat un curs extraordinari»

Carlos Sánchez, entrenador de l’FC Andorra B, es va manifestar ahir «molt content» i va considerar que l’equip «ha fet una temporada extraordinària», de manera que va celebrar la decisió de la Federació Catalana de Futbol de concedir-los l’ascens a Tercera Catalana. «L’objectiu fixat pel club s’ha assolit però ho hem hagut de celebrar-lo en línia», afegia.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT