PUBLICITAT

Matalí i Johnson, amb sengles contractures

  • La calefacció del pavelló de Govern s'engega ara una hora abans
R. MORA
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Matalí, amb problemes a l'abductor. Foto: TONY LARA

Els jugadors del River Andorra van tenir ahir dia lliure després d'entrenar durant el pont festiu. Amb tot, l'infermeria té feina amb dues contractures musculars, a més que Néstor Zamora no va poder entrenar dimecres per culpa d'un fort constipat. Matalí, amb un abductor contracturat, no va entrenar tampoc dimecres, mentre que Rob Johnson pateix també del mateix problema muscular, però en aquest cas a un bessó.

El fred, causant d'algunes de les lesions de fa dues setmanes, no és ara el culpable, ja que hi ha hagut un canvi a la instal·lació: ara la calefacció s'engega a les 8.00, i no a les 9.00.

ALTES I BAIXES A LA LEB PLATA / Aquesta setmana ha tingut novetats en alguns dels equips de LEB Plata. El Promobys Tíjola, tercer a la classificació amb els mateixos registres que el River, ha arribat a un acord amb el pivot Keith Ramsey per desfer l'acord entre les dues parts per aquesta temporada. El nordamericà, que ja ha tornat al seu país, ha marxat del club per falta d'adaptació en el seu primer any lluny del bàsquet universitari dels EUA. El Tíjola busca un pivot per substituir-lo.

Així mateix, el Bàsquet Mallorca, quart la taula amb una derrota més que els andorrans, va patir un fort entrebanc dilluns, quan en l'entrenament es va lesionar greument el pivot Matt Kingsley: trencament del tendó d'Aquiles del peu esquerre. Així, el club ja ha anunciat el retorn de l'ala-pivot Shaun Green, jugador que va ser al Mallorca la temporada passada a LEB Or.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT