PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

De la Casa es recupera positivament d’un tumor

El pilot ja pensa en tornar amb bones condicions a la competició

Per El Periòdic

El pilot andorrà Gerard de la Casa.
El pilot andorrà Gerard de la Casa. | JAS Info Service

El passat 18 de desembre el pilot Gerard de la Casa va haver de passar per quiròfan d’urgència per un tumor maligne a l’intestí i va passar 28 dies ingressat a l’hospital, ja que el van tornar a operar a finals d’any.

Ara evoluciona favorablement. Segons va explicar l’andorrà, «vaig sortir de l’hospital a mitjans gener en bon estat, però molt feble i amb un pla personalitzat de 15 sessions de quimioteràpia per davant, de les quals ja en porto nou». «No em produeixen efectes secundaris i calculo que hauria d’acabar sobre juliol. De mica en mica, vaig recuperant pes, vaig perdre gairebé 20 quilos», reconeixia i destacava que ara descansa i menja quatre vegades al dia. «Estic animat, la veritat», reiterava.

Quant al seu futur i el retorn de la competició, va considerar que «a causa de les conseqüències de la pandèmia ha fet l’efecte que la temporada m’ha esperat perquè pogués reincorporar-me a les carreres». «Tornaré, però abans haig d’estar en condicions, s’ha parlat d’un Porsche... en efecte, he estat pensant en un Porsche 991 GT3 Cup, però ateses les circumstàncies prefereixo esperar i veure el nou 992 destinat a la Porsche Supercup», informava, tot reiterant que «és una màquina fiable, el que m’agrada d’aquesta marca és que té un gran servei darrere». També, va manifestar-se «content del Cordoba i de l’Impreza però per adquirir peces és un problema, mentre que el que preciso per competir amb un Porsche, només em cal anar concessionari d’Andorra i en 48 hores les tinc disponibles. És el cotxe ideal per a un pilot privat».

Així mateix, va voler agrair les mostres de suport per part dels aficionats, els seus missatges i les seves paraules durant aquests mesos.

PUBLICITAT
PUBLICITAT