PUBLICITAT

Vidosa, 6è a l'eslàlom gegant de Geilo

  • Ruiz finalitza 14è i millora els seus punts FIS, mentre que destaca la 53a posició de Josh Alayrach, de primer any a la categoria
EL PERIÒDIC
GEILO / REITERLAM

Periodic
Esteve i Oliveras competeixen avui a la Copa d'Europa de Reiteralm. Foto: FAE

Roger Vidosa va acabar 6è a l'eslàlom gegant FIS de Geilo (Noruega) d'ahir, tot i que es va quedar a les portes de millorar els seus punts FIS amb 34,98. L'andorrà va fer una segona mànega a 44 centèsimes del guanyador i en la tercera posició.

Nil Ruiz, per la seva part, va ser 14è i va millorar la seva puntuació (48,69), per ser ara 43,26. Així mateix, de la jornada a Geilo va destacar la 53a posició del debutant FIS Josh Alayrach (64,76 punts FIS) -va ser el guanyador l'any passat en infants del súper gegant del Trofeu Borrufa-. A més, Ferran Huertas va acabar 50è amb 63,14 punts FIS molt prop del seu millor resultat, mentre que Robert Solsona, altre debutant a la categoria FIS, va ser 101è amb 101,44 punts.

ESTEVE I OLIVERAS, AVUI COPA D'EUROPA / Kevin Esteve i Marc Oliveras disputen avui el descens de la Copa d'Europa de Reiterlam (Àustria). Els andorrans van realitzar ahir els entrenaments. Esteve va fer, segons l'entrenador Simon Bastelica, «dues baixades més que correctes», mentre que Oliveras, que en el primer descens «no va estar massa fi», es va recuperar en el segon. L'objectiu per avui és ser entre els 30 primers.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT