PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

S’amplia el termini de les beques del Crèdit Andorrà

Es podran sol·licitar fins al 2 de juliol per a estudis de postgrau a l’estranger

Per El Periòdic

La Fundació Crèdit Andorrà amplia fins al 2 de juliol el límit per sol·licitar les beques d’excel·lència per a estudis oficials de màster a l’estranger. Així ho va anunciar l’entitat, que va dir que la decisió s’havia pres per donar més facilitats als estudiants que hi estiguin interessats i que no hagin pogut presentar la seva sol·licitud a causa de les mesures aplicades per la crisi.

Les bases de la convocatòria indiquen que els candidats que hi vulguin accedir les poden sol·licitar per a qualsevol país i han de respondre a una titulació oficial, presencial i a temps complet, amb una càrrega lectiva de 60 crèdits, 30 en el cas dels Estats Units. Està adreçada per a estudiants andorrans o residents que acreditin una residència efectiva d’almenys cinc anys. A més, està restringida a persones que tinguin fins a 25 anys el 31 de desembre. 
D’altra banda, Crèdit Andorrà va informar ahir que Banco Alcalá, entitat espanyola especialitzada en banca privada del grup va tancar el 2019 amb un patrimoni gestionat de 2.204 milions d’euros, xifra que representa un increment del 12,4% respecte a l’exercici anterior.

PUBLICITAT
PUBLICITAT