El Barça ja espera un BP que goleja el Centelles 1-10

• El partit de setzens de final de la Copa del Rei serà el 20, 21 o 22 de desembre
CENTELLES

Aramburu, durant l'últim partit del BP de la Lliga de Divisió de Plata. Foto: EL PERIÒDIC

Havia de ser una mena de tràmit i així va ser. El BP Andorra es va desfer amb més que contundència del Centelles (1-10) en l'eliminatòria de la Copa del Rei de futbol sala que obre les portes als andorrans als setzens de final, ronda que disputaran contra el FC Barcelona el 20, 21 o 22 de desembre, segons arribin a un acord les dues entitats en els pròxims dies.

El partit a domicili dels tricolors va suposar un seguit de proves de joc i jugadors, amb la presència de futbolistes de la pedrera com Ganchi, que va marcar un gol, i Xavi Sánchez. El BP va obrir la llauna als trenta segons de partit al pavelló Municipal de Centelles gràcies a una diana de Marc Fernández. Just dos minuts i mig després, Cabinho posava el 0-2 i així deixava mig mort el duel, sobretot quan Nacho Llamas va aconseguir una mica després el 0-3 i el 0-4 -seria el màxim anotador del partit amb tres dianes-. Carlinhos va sumar el cinquè gol de l'equip del Principat, mentre que després va arribar el gol de l'honor dels catalans (1-5). Abans del descans, però, el BP va augmentar encara més el seu avantatge gràcies a Cabinho (1-6), Nacho Llamas (1-7) i Ganchi (1-8).

La segona part va ser plàcida per tots dos equips, vet que el matx estava sentenciat, tot i que Paulinho va sumar el novè gol per als visitants als tres minuts de la represa. Carlinhos, als 12 minuts, va tancar el compte amb l'1-10 que donava els andorrans el passaport per veure's en setzens de final de la Copa del Rei contra el totpoderós FC Barcelona.