PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Canals amenaça amb treure el patrocini a l’Ultra Trail

La ministra de Turisme considera que s’ha malmès la imatge d’Andorra

Per El Periòdic

L'Andorra Ultra Trail.
L'Andorra Ultra Trail. | AUTV

La ministra de Turisme, Verònica Canals, va llançar un clar missatge ahir a l’organització de l’Andorra Ultra Trail Vallnord (AUTV) i va amenaçar en retirar el patrocini a la prova si no es torna el 30% restant de la inscripció als participants. En aquest sentit, en resposta a la pregunta formulada per la consellera general de Terceravia, Carine Montaner, al Consell General, va considerar que «la voluntat és posposar el patrocini a l’any vinent» però que «si no es rectifiquen les actuacions que poden malmetre la imatge d’Andorra, ens veurem abocats a tallar la relació que tenim», de manera que va obrir la porta a patrocinar una altra cursa de la mateixa índole en cas de ser així. 

Així mateix, va recordar que «és un patrocini i no una subvenció» i que «és un esdeveniment consolidat internacionalment, respectuós amb el medi ambient». També va insistir en el fet que Andorra Turisme havia modificat el calendari de pagaments a l’organització a causa de l’ajornament i que l’entitat «ha actuat en tot moment com a patrocinadora, ja que no és l’organitzadora de la prova». Així, va revelar que «ja els hem manifestat que no considerem escaient la decisió» i que «s’han proposat alternatives comercials» que puguin aplicar en lloc de no retornar el 30% de la inscripció.

Així mateix, va reiterar que «és un esdeveniment que suma per Andorra», però que «si les decisions persisteixen, l’objectiu del patrocini no estarà justificat i ens veurem obligats a no continuar amb el patrocini, ja que si no rectifica, deixarem de donar el nostre suport econòmic». «Els nostres patrocinis sempre tenen un objectiu comú: no malmetre la imatge del país i respectar la relació contractar amb la gent que els ha fet confiança», puntualitzava, tot reconeixent que «no els podem obligar», però que «som ferms amb la nostra postura, hem definit el que s’havia de fer». 

També va subratllar que el patrocini «no està emparat pel mateix organitzador». «Es treballarà amb una prova similar i de les característiques i valors que fomentem des d’Andorra Turisme», va sentenciar  contundentment i clarament Canals. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT