PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Govern amplia la quantitat d’entrenaments professionals

L’Executiu aprova que hi hagi més espais per entrenar però ho especificarà avui

Per El Periòdic

Un entrenament de la Federació Andorrana de Judo al CTO.
Un entrenament de la Federació Andorrana de Judo al CTO. | FANDJUDO

El cap de Govern, Xavier Espot, va anunciar ahir en roda de premsa la implementació de la fase dos per a les activitats esportives professionals, que implica que el motociclisme, el ciclisme, el tenis i el MoraBanc Andorra, puguin entrenar en emplaçaments més adequats. A més, s’amplia sensiblement la freqüència dels entrenaments. 

En aquest sentit, el Govern va autoritzar entrenar a tots els becats ARA així com als federats que competeixen a escala internacional, a més se’ls adaptarà l’espai d’entrenament. «Aquesta qüestió específica era objecte de detall, s’està acabant d’ultimar i s’estan acabant de tancar els serrals amb els col·lectius i federacions», va explicar Espot, que va manifestar que avui es donaran a conèixer tots els detalls en una roda de premsa específica sobre aquest col·lectius, en la qual hi haurà importants novetats. 

Per tant, aquesta decisió pot implicar que el Centre de Tecnificació d’Ordino pugui tenir més capacitat i més horaris i a més, es puguin reobrir altres espais, com la piscina, que permetria que els nedadors de la Federació Andorrana de Natació puguin tornar als entrenaments a l’aigua. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT