PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La FAF vol jugar també al Nacional i al Comunal

Álvarez recorda que disposar dels no-residents «depèn d’Espanya i França»

Per Miquel López-Egea, Albert Ortega

El Vallbanc FC Santa Coloma i l’Atlètic d’Escaldes.
El Vallbanc FC Santa Coloma i l’Atlètic d’Escaldes. | FAF

Encara que algunes lligues de petits països com Malta, Luxemburg o Gibraltar han suspès les seves lligues domèstiques, la Federació Andorrana de Futbol (FAF) treballa per poder tornar a competir. Malgrat això, complir els protocols de seguretat serà complicat . De fet, serà durant aquesta setmana que la FAF es reunirà amb el Govern per poder desencallar la situació i trobar una solució. 

En aquest sentit, el president de l’entitat, Fèlix Álvarez, va explicar a EL PERIÒDIC que «el Govern ens ho ha d’autoritzar». Així, a més d’intentar abastir de mascaretes i geles a tothom, s’està treballant per poder competir a la Borda Mateu, a l’Estadi Nacional i al Comunal. «Hem estat mantenint reunions», explicava, recordant que «la Borda Mateu està a plena de disposició» però que «hauríem de fer-ho al Nacional i al Comunal». «Depenem d’algunes instal·lacions i, per tant, necessitem col·laboració», va insistir. Respecte al futbol sala, va recordar que «els pavellons són de propietat comunal» i que «no depèn de nosaltres». 

També, tal com ja va avançar EL PERIÒDIC, la FAF treballa per tenir un pla si no es pot competir: «Hem fet consulta a la UEFA per veure com apliquen el reglament la resta de països i volem veure si ens podem regir pels mateixos paràmetres», va subratllar. 

En el cas de reprendre la lliga, un dels problemes que es trobaran els equips és que segurament no podran competir amb els jugadors no residents. «Estem en stand-by, depèn del que faci Espanya, si ha pogut avançar les seves fases», comentava, indicant que «no hem pres cap decisió perquè no sabem com evolucionarà, no veiem una solució sense que puguem dependre d’Espanya o França». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT