PUBLICITAT

Ingressen a la presó els quatre joves detinguts amb tres quilos de marihuana

Un veí d’Encamp, arrestat per atropellar un home amb qui té problemes personals

Per Julià Rodríguez

Els joves van ser enxampats amb tres quilos de marihuana. / Cos de Policia
Els joves van ser enxampats amb tres quilos de marihuana. / Cos de Policia

La policia va detenir divendres passat a la nit a la Rabassa (Sant Julià de Lòria) quatre joves en possessió de tres quilograms de marihuana. L’operació antidroga va ser portada a terme per membres del grup antifrau, encarregat de controlar les zones frontereres amb els països veïns.  Tres dels joves detinguts haurien introduït la droga a peu per camins i zones boscoses des de l’Alt Urgell, on suposadament l’haurien adquirit.  Mentrestant, un altre els estava esperant amb un vehicle per traslladar-los al centre del país, moment en el qual van ser sorpresos pels agents policials.

Els joves, tots ells d’una edat compresa entre els 27 i els 29 anys i residents al país, van passar dissabte a la tarda a disposició del batlle de guàrdia, que després de procedir al seu interrogatori durant unes hores, va decretar el seu ingrés al centre penitenciari de la Comella. Els detinguts podrien ser autors d’un delicte d’introducció i tràfic de substàncies estupefaents. L’operació del grup antifrau s’hauria muntat arran de l’avís donat pels cossos policials espanyols, amb els quals es col·labora de manera habitual en aquest àmbit.

El confinament amb motiu del coronavirus i els majors controls portats a terme per la policia ha fet que hagi estat més difícil en les darreres setmanes la introducció de droga al país. En aquest sentit, cal recordar que el passat 22 d’abril els mossos d’esquadra van detenir a la Seu d’Urgell un veí d’Encamp amb més de 2.000 pastilles d’èxtasi, valorades en uns 23.000 euros.

D’altra banda, la policia va informar també ahir de la detenció al centre d’Encamp, dissabte a la tarda, d’un veí de la parròquia de 41 anys després d’atropellar un altre home “amb el qual tindria problemes personals”, segons un tuit publicat pel cos policial. Una patrulla policial es va desplaçar després de ser requerida al lloc del fet, en concret a l’avinguda Joan Martí, i va corroborar que havia tingut lloc l’atropellament. La víctima va resultar ferida en una cama. En aquest cas el detingut, que ahir ja havia passat a disposició judicial, podria enfrontar-se a un presumpte delicte d’homicidi en grau de temptativa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT