PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La FAE també obre procés als seus corredors

Verdú i Moreno tenen 15 dies per presentar al·legacions

Per El Periòdic

Cande Moreno.
Cande Moreno. | FAE

La Federació Andorrana d'Esquí (FAE) ha obert un expedient de sanció als dos esquiadors que, en ple confinament, van decidir fer cas omís a les indicacions sanitàries del Govern i van participar en una festa el passat cap de setmana. Així, l'organització esportiva ha manifestat que el Govern ha estat informat en tot moment del procés sancionador.

D'altra banda, l'ens ha informat que ara els esquiadors tenen un marge de 15 dies des de dimarts passat per presentar les al·legacions oportunes que ells considerin. Tanmateix, la FAE ja ha fet públic que cap dels dos implicats no podran formar part de cap activitat dirigida per l'organisme durant aquest termini. Una vegada finalitzada aquesta data, l'ens esportiu estudiarà les possibles sancions.

El comportament contravé el principi de responsabilitat i exemplaritat signat que han de mantenir els esportistes, que a més, estan becats per l'Estat. Els fets ocorreguts també contravenen les recomanacions i consells emesos pel Govern amb la voluntat de prevenir els contagis per coronavirus.

PUBLICITAT
PUBLICITAT