PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Rins confirma les converses amb Govern per entrenar al Pas de la Casa

Els pilots residents esperen l'autorització per tornar a treballar

Per El Periòdic

Álex Rins entrena al Circuit Andorra-Pas de la Casa, el 2018.
Álex Rins entrena al Circuit Andorra-Pas de la Casa, el 2018. | Circuit Andorra-Pas de la Casa

La voluntat del Govern d'Andorra per tractar de retornar la rutina habitual d'entrenaments als esportistes del país és ferma. Si dijous l'equip nacional de la Federació Andorrana de Muntayisme va demanar l'autorització per entrenar a un circuir tancat durant unes hores concretes, ara els pilots residents com Álex Rins o Aleix Espargaró busquen trepitjar l'asfalt de nou.

Així ho va confirmar Álex Rins en una entrevista amb Mundo Deportivo, «ara podem fer una mica de trial perquè el Govern ha començat a obrir les portes als pilots d'elit i cada vegada s'obriran més». A continuació, Rins va indicar que «aquí podrien treure una nova actualització i segurament ens obriran el circuit del Pas de la Casa per entrenar amb les pocket bikes, unes motos de petita cilindrada».

Per últim, Rins va afirmar que «dia a dia va evolucionant a millor, crec que s'han fet molt bé les coses al país». Aquesta setmana es va anunciar que Xerès acollirà els dos primers grans premis del Mundial de Moto GP el 19 i el 26 de juliol.

PUBLICITAT
PUBLICITAT