PUBLICITAT

Andorra la Vella

Un vol repatriarà dimecres a una seixantena de temporers argentins

Sortirà en direcció al país sudamericà des de Barcelona

Per Tatiana Navarro

Un avió de la companyia Aerolíneas Argentinas.
Un avió de la companyia Aerolíneas Argentinas. | El Periòdic

El ministre portaveu, Eric Jover, ha informat de la planificació d'un vol de repatriació de persones temporeres amb nacionalitat argentina que encara es troben al Principat per al pròxim dimecres 13 de maig. Al vol, que sortirà de l'aeroport de Barcelona, hi aniran una seixantena de persones que actualment es troben al Principat. Així ho ha fet saber en la roda de premsa diària d'actualització de les dades sanitàries.

La notícia del vol de repatriació va començar a córrer ahir per les xarxes socials, plataforma que utilitzen les persones residents argentines per comunicar-se entre elles i estar assabentats de la seva situació. A través del grup 'Varados en Andorra' es va publicar la informació de dos vols direcció a Argentina operats per Aerolíneas Argentinas. Un que sortiria des de Madrid el dilluns 11 de maig a les 18:40 hores i, el segon, que correspondria amb el que ha anunciat l'Executiu i que sortiria de Barcelona a les 23:55 hores.

Segons les mateixes xarxes socials, al Principat encara quedarien dos milers de persones amb nacionalitat argentina que no podrien tornar al seu país d'origen.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT