PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L'ACB anuncia les 10 candidatures per acollir la fase final

L'ens envia els requisits necessaris per organitzar el play-off

Per El Periòdic

Les seus que han presentat la candidatura.
Les seus que han presentat la candidatura. | ACB

L'ACB ja ha enviat els requisits necessaris per organitzar la fase final de la Lliga Endesa a les 10 seus que s'han presentat per acollir el play-off: Andorra, Canàries (Las Palmas i Tenerife), Madrid, Barcelona, Saragossa, València, Menorca, Pamplona i Almeria.

D'aquesta manera, amb el dia 31 de maig com a data límit per prendre una decisió definitiva sobre si la temporada es reprèn o finalment es cancel·la, les diferents opcions ja s'han posat a treballar amb l'objectiu de presentar la documentació requerida sobre les garanties sanitàries i les instal·lacions dels territoris. «De cara a escollir la seu, estudiarem totes les propostes, però el primer criteri sempre seran les garanties sanitàries» va declarar el president de l'ACB, Antonio Martín, fa tres setmanes.

D'altra banda, cal recordar que la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, va explicar fa dues setmanes a RAC1 que «el Govern va subscriure la candidatura del MoraBanc Andorra i va donar-li suport atesa les dades epidemiològiques». A més, la representant va remarcar que Andorra té fàcil accés per carretera i que hi ha poca distància entre els hotels i els llocs dels partits i dels entrenaments, de manera que aquests són els dos punts forts de la candidatura andorrana.

PUBLICITAT
PUBLICITAT