PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Coates anuncia que els Jocs de Tòquio buscaran ser entre els millors de la història

El president del Comitè Olímpic Australià supervisa la planificació de la cita esportiva

Per El Periòdic

Un turista es fa una foto amb el símbol dels Jocs Olímpics a la ciutat de Tòquio.
Un turista es fa una foto amb el símbol dels Jocs Olímpics a la ciutat de Tòquio. | Getty Images

L'esperança olímpica es manté intacta per alguns dels implicats dels Jocs de Tòquio 2020 malgrat les dificultats socials i econòmiques globals. És el cas del president del Comitè Olímpic Australià (AOC), John Coates, el qual supervisa la planificació dels Jocs nipons en representació del Comitè Olímpic I nternacional (COI).

En aquest sentit, el dirigent esportiu va assegurar en la reunió anual de l'AOC que «els Jocs japonesos podrien estar entre els millors de la història, potser, fins i tot, ser els millors». Així, el representant australià espera que la pandèmia afecti el menys possible a una cita esportiva que s'ha vist seriosament amenaçada per l'emergència sanitària generada per la COVID-19.

Cal recordar però, que encara no està clar com es repartirà el cost d'ajornar els Jocs Olímpics, però tot apunta que el Japó haurà de carregar amb la majoria de les despeses. «El que estem fent suposa un desafiament sense precedents. Però estem fent-ho de la millor manera possible perquè no tingui cap impacte en els preparatius per als Jocs», va afirmar en una videoconferència de premsa el portaveu del comitè organitzador de Tòquio 2020, Massa Takaya.

PUBLICITAT
PUBLICITAT