PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tornada «molt estranya» a la pista per entrenar

Colom revela que troba molt a faltar exercitar-se amb els companys

Per El Periòdic

Moussa Diagne s’entrena sota l’atenta mirada dels tècnics.
Moussa Diagne s’entrena sota l’atenta mirada dels tècnics. | MoraBanc Andorra

L’atípica tornada als entrenaments del MoraBanc Andorra amb la possible celebració de la fase final de la Lliga Endesa a l’horitzó no està sent un procés gens fàcil pels esportistes.

D’aquesta manera, el jugador del Principat, Guille Colom, va confessar que «és una situació molt estranya perquè no et veus amb cap company ni empleat. Està bé entrenar per agafar la forma, però el bàsquet és un esport de competició». Colom va detallar que «els integrants del cos tècnic se situen respectant la distància marcada pel protocol i porten guants i mascaretes».

El protocol exhaustiu

El jugador tricolor va destacar les particularitats d’un protocol que hauran de respectar tots els equips classificats pel play-off final «al finalitzar l’entrenament, es desinfecta la zona on has entrenat i t’has de dutxar a casa». Sobre el procés que se segueix quan un jugador arriba al pavelló, Colom va explicar que «arribo ja canviat al Poliesportiu amb la roba d’entrenament, em rento les mans i me les desinfecto amb material higiènic només entrar».

Tot seguit, va detallar que «em canvio de vambes per entrenar i el metge del club em pren la temperatura abans d’entrar a la pista. Vaig al parquet amb la meva pilota, tovallola i beguda. Quan finalitza la sessió, em torno a canviar de vambes, em dutxo i marxo cap a casa».

En aquest sentit, cal recordar que els clubs de l’ACB i la competició es van fixar un termini mínim de tres setmanes de preparació abans de tornar a engegar la maquinària de la competició, però fins al moment, dels 12 equips que haurien de disputar la fase final, només el MoraBanc Andorra i el València Bàsket han obert les portes. La resta s’espera estrenar el dilluns.

PUBLICITAT
PUBLICITAT