PUBLICITAT

Una nova mort per la Covid-19 suma 47 defuncions

Es tracta d’una dona de 73 anys que estava a l’UCI

Per Irene Mas Fàbrega

Casos totals i casos actius de coronavirus al país
Casos totals i casos actius de coronavirus al país | El Periòdic

Segons va informar la Secretària d’Estat de Salut, Helena Mas, una dona de 73 anys va perdre la vida ahir degut als efectes de la Covid-19, després d’haver estat uns dies ingressada a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell amb ventilació mecànica. Aquesta nova mort comporta que les defuncions degut al virus ascendeixin a 47 al Principat. 


Per altra banda, Mas va actualitzar les dades epidemiològiques referents a l’expansió de la malaltia. En aquest sentit, va indicar que en total s’han registrat 752 casos positius en coronavirus des de l’inici de la pandèmia, dels quals 179 són actius i 526 s’han recuperat després d’aconseguir dos resultats negatius en les proves analítiques. De les persones positives, 14 estan ingressades a l’hospital i 5 són a la UCI. També va afegir que hi ha 30 professionals sanitaris i 5 treballadors dels cossos especials infectats.


Finalment, la Secretària d’Estat de Salut va indicar que la tendència de la malaltia segueix sent la mateixa que la de les últimes setmanes: «estable».
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT