PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’AFE carrega contra les concentracions

El sindicat de jugadors té dubtes sobre el protocol

Per El Periòdic

David Aganzo durant una roda de premsa.
David Aganzo durant una roda de premsa. | EFE

A mesura que s’apropa la tornada del futbol, l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) augmenta el seu nivell de recel i crispació en relació amb el protocol de tornada als entrenaments. En aquesta ocasió, l’organisme encapçalat per David Aganzo va enviar ahir una carta al Consell Superior d’Esports (CSD) i als ministeris de Treball i Sanitat sobre les concentracions dels futbolistes.

En el document, el sindicat va assegurar que «defensarà amb determinació als jugadors si es lesionen els seus drets amb el protocol de tornada als entrenaments, ja que l’estat d’alarma no invalida l’estat de dret». D’altra banda, l’AFE també va lamentar «enormement» el nou format per tancar la temporada a Segona Divisió B i Tercera, ja que «si hi ha garanties de salut a Primera, hi hauria d’haver-les per tothom».

En aquesta línia, l’ens va afirmar que «tots els jugadors tenen els mateixos drets independentment de la categoria on juguin, no podem tolerar tal discriminació per part de la Reial Federació Espanyola de Futbol».

PUBLICITAT
PUBLICITAT