PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Skyrace Comapedrosa es cancel·la i es trasllada la pròxima edició al 2021

L’equip nacional demana al Govern entrenar a l’aire lliure

Per El Periòdic

Els corredors es preparen abans d’iniciar la prova de la passada edició.
Els corredors es preparen abans d’iniciar la prova de la passada edició. | FAM

L’Skyrace Comapedrosa, que s’havia de celebrar el 29 de juliol, queda cancel·lada a conseqüència de l’emergència sanitària originada per la pandèmia global que afecta el món de l’esport i es farà enguany arran de la situació per la pandèmia i se celebrarà el 2021. L’organització va catalogar la decisió de «difícil» en un comunicat oficial i va assegurar que «es pren amb consciència».

A més, també va comunicar que tots els participats rebran un correu amb les opcions per conservar la inscripció de cara a l’any que ve o bé, el retorn total dels diners, ja que el Comú de la Massana i els patrocinadors cobriran part de les despeses ocasionades per l’anul·lació de la prova.

D’aquesta manera, el director general de Vallnord-Pal Arinsal, Josep Marticella, va destacar que l’objectiu de l’organització va ser protegir els corredors i els assistents. Per la seva part, el director de la cursa, Albert Balcells, va explicar que «les complicacions al món fan que la millor opció per aquesta prova sigui fer-la el 2021».

L’equip nacional

La Federació Andorrana de Muntanyisme va presentar ahir el nou calendari de l’equip nacional, el qual s’iniciarà el 21 d’agost amb la Matterhorn Ultraks, a la localitat suïssa de  Zermatt.

Per últim, el director tècnic de la FAM, Carlo Ferrari, va informar sobre l’existència de les negociacions amb el Govern d’Andorra perquè els corredors federats puguin sortir a entrenar a la muntanya, dins d’un circuit tancat i en unes hores concretes.

PUBLICITAT
PUBLICITAT