PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El PS vol conèixer els canvis en el pressupost del 2020

A la capital demanen la reactivació de les obres dels Serradells

Per El Periòdic

El conseller Roger Padreny en una sessió de Consell General.
El conseller Roger Padreny en una sessió de Consell General. | EDUARD COMELLAS

El grup parlamentari socialdemòcrata va denunciar ahir a través d’un comunicat que els grups de la majoria no els van informar dels canvis en el pressupost contemplats per fer front a la crisi sanitària. Així, van entrar a tràmit parlamentari una demanda d’informació sobre els aspectes que abascaria.

El PS va demanar un document on s’acreditessin tots els canvis del pressupost del 2020, especificant per cada canvi el concepte o la partida corresponent. «Ens permetrà conèixer quins projectes prioritza el Govern», va apuntar el conseller Roger Padreny.

Si bé el partit ja sap que la portalada o la passarel·la de connexió entre la plaça del Poble i la Casa de la Vall són una prioritat, resta pendent conèixer els plans d’acció d’altres infraestructures, com «els pisos socials o facilitar l’arribada i acollida de noves empreses», va detallar el conseller.

D’altra banda, els consellers socialdemòcrates de la capital van demanar a través d’un comunicat la reactivació de les obres dels Serradells, de les quals «no entenem que no s’activin» perquè no suposaria cap cost per al comú, va explicar el conseller Sergi Pérez. El PS considera les obres prioritàries perquè «en depenen moltes famílies».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT