PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Caldea veu la primera setmana de juliol com a data possible per a l’obertura

La neteja dels espais s’intensificarà a les instal·lacions quan torni a rebre visitants

Per El Periòdic

Vista exterior de Caldea.
Vista exterior de Caldea. | MARICEL BLANCH

Caldea estudiar poder tornar a obrir el centre durant la primera setmana de juliol. Amb tot, l’empresa considera que la represa de l’activitat vindrà acompanyada d’aforaments limitats i seguint els protocols que marquin conjuntament el ministeri de Salut i empreses certificadores, informa l’ANA. 

Les tasques de desinfecció s’intensificaran a partir del mes de juliol, especialment a les nits quan l’espai està tancat als visitats. Uns treballs que van començar ahir, amb una desinfecció intensa de les instal·lacions, que aquests dies romanen sense aigual. Els protocols continuaran amb una formació específica a les persones treballadores sobre com netejar alguns elements del mobiliari com poms o baranes. 

Des del centre termo lúdic recorden que Caldea «sempre ha seguit els protocols més extrems per a la higiene, neteja i desinfecció dels seus espais», segons van apuntar a través d’un comunicat. Des d’ahir, també es treballarà per «contenir la propagació del virus i reobrir amb total garantia de seguretat». 

Caldea també treballa aquests dies per a la tornada a l’activitat, en la que serà necessària una forta campanya de comunicació per donar una altra vegada «confiança» als clients, garantint que se segueixen les directrius de les autoritats sanitàries.

La reobertura de l’espai vindrà acompanyada de novetats en les instal·lacions. Un exemple serà la llacuna exterior sobre el riu Valira.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT