PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc desvela el seu pla adaptat d’entrenaments

El fisioterapeuta del club, David de Toro, explica el protocol d’actuació

Per Albert Ortega

Clevin Hannah durant la primera sessió de tir, dilluns passat.
Clevin Hannah durant la primera sessió de tir, dilluns passat. | MoraBanc Andorra

Els homes d’Ibon Navarro continuen amb la seva preparació per una possible fase final de la Lliga Endesa. Després de dur a terme els primers contactes amb la pilota al Poliesportiu en dues sessions separades, el fisioterapeuta del MoraBanc Andorra, David de Toro, va explicar ahir el protocol d’entrenaments que realitza el club per tenir a ratlla la Covid-19.

D’aquesta manera, el preparador físic va explicar que «fem controls mèdics constants. Fins ara els fèiem telemàticament, però ara els hi prenem la temperatura quan arriben al pavelló a més de seguir totes les mesures higièniques i de desinfecció recomanades».

En aquest sentit, De Toro va detallar que «també fem enquestes als jugadors per veure com els hi ha afectat el confinament. Volem donar-los les eines psicològiques i simptomàtiques necessàries per detectar si hi ha hagut alguna afectació a més de la física».

Recuperació

Pel que fa a la preparació física, el responsable tricolor va remarcar que «és inevitable haver guanyat pes i haver perdut massa muscular». Per aquest motiu, De Toro va revelar que treballem amb l’objectiu de «tenir les adaptacions més especifiques per a cada jugador i que els entrenaments s’ajustin més a les seves condicions físiques».

Per últim, va afegir que «realitzem rutines d’activació i mobilitat global per prevenir qualsevol lesió als músculs i als tendons. Adaptem els entrenaments en les primeres setmanes».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT