PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Augmenten les persones curades i no hi ha nous casos

Salut informa que la corba es manté i disminueixen els actius

Per Judith Sáez

Corba de contagis.
Corba de contagis. | El Periòdic

Andorra registra 751 casos de Covid-19, les mateixes que en la última jornada. En aquest sentit, el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, va destacar que «se segueix la tendència d’aquestes últimes setmanes» en relació l’aplanament del nombre de casos en la corba de contagis de coronavirus al país. En aquesta línia, tampoc hi ha hagut canvis en el nombre de defuncions, mantenint-se en 46 la xifra de víctimes.

Sí que hi ha diferències pel que fa l’índex de persones curades, segons les dades que proporcionava el Govern ahir a la tarda, en les últimes 24 hores s’han recuperat set persones més de la malaltia. Així, les persones recuperades al Principat ascendeixen a 521.

Malalts

El nombre de persones actives en Covid-19, per tant, disminueixen. Sense nous contagis i amb curats durant l’última jornada, els casos actius de la corba van descendir a 184. D’aquests, 31 són professionals sanitaris, 5 són treballadors de cossos especials i 15 són pacients ingressats a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Concretament, nou es troben a planta i sis a la Unitat de Cures Intensives, essent cinc els que requereixen de ventilació mecànica. Per altra banda, al centre sociosanitari el Cedre se sumen 18 casos, quatre d’aquests, provenen de Salita. Des de Govern esperen mantenir aquest comportament de la pandèmia, també amb el cribratge. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT