PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Aixecada la suspenció per licitar les obres de protecció de la Portalada

Inclou tasques per a l’estabilització de la carretera i un mur pantalla

Per El Periòdic

Imatge d'arxiu de la Portalada
Imatge d'arxiu de la Portalada | MARICEL BLANCH

Després de la represa de l’activitat de la construcció i tenint en compte que els inicis de la pandèmia van obligar a aturar totes les licitacions públiques de manera temporal, el ministeri d’Ordenament Territorial va aixecar ahir la suspensió temporal de tres licitacions, entre les quals es troben les obres de protecció de la zona de la Portalada. 

La data de lliurament de les ofertes s’allarga fins al 15 de juny i l’obertura es durà a terme el dia 19. Només podrà assistir una persona en representació de cada concursant, els assistents hauran de dur mascareta i s’haurà de respectar una distància mínima de dos metres de seguretat.

La licitació de les obres de la Portalada inclou l’execució d’un peu per estabilitzar la part submergida del mur de sosteniment de la carretera, l’aplicació dels ancoratges definitius, l’estabilització amb una escullera del talús de la zona nord i la construcció d’un mur pantalla al límit de la carretera d’entre cinc i nou metres. 

Les altres dues licitacions fan referència als controls de qualitat de l’obra d’eixampla i rectificació de la CG3 entre la rotonda dels Dos Valires i la cruïlla d’Anyós i els treballs de vigilància i control d’accés a l’edifici Prat del Rull.

PUBLICITAT
PUBLICITAT