PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’UCI anuncia el nou calendari ciclista pel que resta d’any

La Volta queda suspesa

Per El Periòdic

Els ciclistes professionals s'entrenen al Principat.
Els ciclistes professionals s'entrenen al Principat. | MARICEL BLANCH

El comitè de la Unió Ciclista Internacional va publicar ahir el seu nou calendari després de les modificacions realitzades a conseqüència de la Covid-19. D’aquesta manera, el Tour de França se celebrarà el 29 d’agost al 9 de setembre, i el Giro d’Itàlia coincidirà amb la Vuelta a Espanya, ja que la ronda italiana començarà el 3 d’octubre amb les seves 21 etapes inicials i tancarà la competició el 25 d’octubre. Per la seva part, la Vuelta queda retallada a 18 etapes i arrencarà el 20 d’octubre per finalitzar el vuit de novembre.

Dates sòlides

Per la seva part, el president de l’organisme ciclista, David Lappartient, va assegurar que «el nou calendari és sòlid, atractiu, variable i el més realista i coherent possible».

Seguidament, després de recordar que «la salut dels ciclistes i de totes les parts interessades continua sent la prioritat i que reprendre les proves seguirà depenent de l’evolució de la pandèmia». Lappartient va anunciar la suspensió de la Volta a Catalunya i l’inici del calendari l’1 d’agost amb l’Strade Bianche a Itàlia.

PUBLICITAT
PUBLICITAT