PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Pujada a Arinsal queda ajornada fins el 2021

L’ACA anuncia la cancel·lació del Trophée des Pyrénées 2020, ja que no es poden disputar més curses

Per El Periòdic

La prova a les carreteres del Principat, l’any passat.
La prova a les carreteres del Principat, l’any passat. | J.M.M.

L’ACA Esport, la divisió esportiva de l’Automòbil Club d’Andorra, va anunciar ahir la cancel·lació de la Pujada d’Arinsal programada entre el 13 i el 14 de juny en la que havia de ser la seva tercera edició. L’organització, que busca dates de cara al 2021, va argumentar que «la decisió s’ha pres després de valorar la situació sanitària negativa que encara hi podria haver el pròxim més».

A més, la incertesa al voltant dels campionats automobilístics de muntanya de França, pels quals puntua la prova andorrana, «no fa viable la celebració de la cursa, ja que les competicions encara no han començat a l’estat francès».

Pel que fa al Trophée des Pyrénées 2020, l’ens va comunicar que «donat que totes les proves programades fins al mes de juny, quatre del total de sis que s’han de disputar no s’organitzaran i la resta queden pendents també de la situació sanitària». Finalment, l’ACA va informar que manté el Ral·li d’Andorra Històric (26 i 27 de setembre) i l’Andorra Winter Rally el 20 de desembre.

PUBLICITAT
PUBLICITAT