PUBLICITAT

Una nova mort eleva a 46 el nombre de defuncions

Els casos recuperats superen els actius per primera vegada

Per Irene Mas Fàbrega

Evolució de la Covid-19 a Andorra
Evolució de la Covid-19 a Andorra | El Periòdic

Una persona de 68 anys va perdre la vida ahir degut a la Covid-19. Segons va fer saber el ministre de Salut, l’afectat feia varies setmanes que estava ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell i es trobava intubada i sota ventilació mecànica. Amb aquest cas, les defuncions degut al virus ja sumen 46 al país. 


Per altra banda, Benazet va fer una actualització de dades de la pandèmia al país. Així, va constatar que en total s’han detectat 751 casos dels quals 191 estan actius, s’han donat 514 altes, hi ha 36 sanitaris i 5 membres dels cossos especials infectats i 15 persones estan ingressades a l’hospital, de les quals 6 són a la UCI. 


A la roda de premsa també hi va intervenir Mireia Garcia, metgessa en salut pública del Ministeri, que va destacar el fet que aquesta és la primera setmana que hi ha més casos recuperats que casos actius, i va remarcar que «tenint en compte que ja fa tres setmanes de les primeres excepcions, el comportament de la corba es manté cap a la devallada i això és favorable».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT