PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El PS sol·licita informació sobre els autònoms censats

La formació prediu que augmentarà la demanda per la guarda d’infants

Per El Periòdic

Conseller del PS, Jordi Font.
Conseller del PS, Jordi Font. | Eduard Comellas

El Partit Socialdemòcrata reclama més informació al Govern respecte al nombre d’autònoms, del total dels 6.595 censats per la CASS, s’han dirigit a ells. També quins han estat els seus neguits i problemes principals expressats i quines han estat les propostes i respostes de solució donades.

En aquest sentit, el conseller general del grup parlamentari, Jordi Font, va insistir en la importància d’actuar de manera proactiva i pedagògica amb els treballadors per compte propi i evitar així que molts autònoms i petits empresaris, ja que al Principat «tenim una gran quantitat d’autònoms que treballen per a un sol client i no entenen de comptabilitat ni de gestió», afirmava. En aquest sentit, la formació també va voler recordar que amb la Llei de noves mesures excepcionals per la Covid-19, a la qual van donar suport, «s’està donant seguiment i atenció a tots els dubtes i qüestions que afecten el teixit empresarial i productiu». Un servei que es proporciona a través del Punt d’Empresa.

Infants

El Conseller, Carles Sánchez, va qüestionar si el Ministeri d’Educació preveu augmentar la cobertura horària del servei de guarda d’infants, ja que consideren que tindrà una major demanda amb la tornada a la feina d’alguns pares i mares.

PUBLICITAT
PUBLICITAT