PUBLICITAT

Alguns hotels lloguen habitacions que funcionen com a apartaments

Es produeix en establiments de Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany

Per Irene Mas Fàbrega

Turistes a Andorra la Vella
Turistes a Andorra la Vella | El Periòdic

Segons va fer saber a EL PERIÒDIC el director de la Unió Hotelera d’Andorra (UHA), Jordi Pujol, alguns hotels tenen habitacions llogades i funcionen com a apartaments. Tot i així, el nombre d’habitacions que fan aquesta funció és molt petit: «Els hotels en qüestió són a Sant Julià de Lòria i a Escaldes-Engordany i tenim constància que tenen una o dues habitacions llogades».


Per altra banda, Pujol va explicar que tots els hotels associats a l’UHA estan tramitant ERTOs i que la idea és que la mesura es mantingui aplicada fins a finals de novembre. Tot i així, va especificar que l’allargament de la mateixa «dependrà de les mesures que vagi aplicant el Govern a mesura que passi el temps i de l’evolució de la pandèmia». En la mateixa línia, va recordar que els negocis relacionats amb la restauració preveuen l’aplicació dels mateixos per un termini, «de moment», de dos mesos.

Protocol de seguretat per hotels

El document s’està treballant, des de la Unió Hotelera, en concordança amb el ministeri de Turisme, que els ofereix assessorament a mesura que la UHA desenvolupa el mateix. Pujol va explicar que «fins ara hem mantingut reunions per definir com fer el document. Per part meva, he recollit les propostes dels hotels i les estic treballant. El dijous o el divendres les traslladarem a Turisme i, finalment, les valorarà Sanitat. Més o menys d’aquí 15 dies tindrem el protocol fet».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT