PUBLICITAT

Missió 'líders en solitari'

  • L'equip tricolor juga el partit pendent contra el Vilanova amb el clàssic a l'horitzó i Imbernón farà rotacions
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els jugadors de l'Andorra celebren un gol contra l'Almacelles, al gener en partit de la campanya passada Foto:TONY LARA

Parlar de rotacions en una categoria com la Primera Territorial de Lleida podria sonar a absurd però no quan un equip té tres partits en vuit dies. Aquest és el cas del FC Andorra, que a les 16.00 hores rep el Vilanova de la Barca a Aixovall en el partit pendent de la cinquena jornada que no es va jugar pel compromís de la selecció i Richard Imbernón no té previst utilitzar les mencionades rotacions.

No les farà principalment perquè en joc està recuperar el lideratge en solitari. Ara mateix l'equip tricolor comparteix la posició capdavantera de la taula amb l'EFAC Almacelles i només amb un empat ja veuria a tots els equips des del cim de la muntanya. «Nosaltres el que volem són els tres punts», va assegurar ahir Imbernón amb el clàssic contra la Seu d'Urgell a l'horitzó. Dissabte va haver-hi partit de lliga contra la Pobla de Segur (victòria per 6-1), avui hi ha l'ajornat davant el Vilanova i diumenge, la Seu-FC Andorra.

Però el cansament no serveix com a excusa. «Esperem que no afecti perquè hem tingut quatre dies per recuperar i el Vilanova, que va jugar diumenge, un de menys», va indicar Imbernón. A més el conjunt alturgellenc també té un partit menys de la cinquena jornada davant el Guissona que es va suspendre per la pluja. Segons l'entrenador «per lògica possiblement també el recuperin aquesta setmana. Si la Federació ens va fixar aquesta data a nosaltres probablement també ho hagi fet amb ells».

PUJOL, ‘AMENAÇAT', JUGARÀ / Una de les proves que delaten que l'objectiu és ser líders en solitari és que Marc Pujol està amenaçat de complir cicle de targetes i l'entrenador tricolor té clar que jugarà tot i que si veu una groga no podrà jugar el diumenge contra l'etern rival. Qui no ho farà serà Emili, que està sancionat i tampoc Fabio, que amb un esguinç de grau tres en un turmell no se'l espera recuperat fins després de les festes de Nadal. «Una altra cosa és que al descans tinguem el triomf ben encarrilat i vulgui substituir-lo però no penso fer miraments per a aquest partit, podem posar-nos líders», va reiterar Imbernón. A més l'entrenador no creu que hi hagin intocables en l'onze inicial. «No negaré que hi han jugadors que juguen més que d'altres però jo estic content amb tota la plantilla, els menys habituals també ho fan molt bé quan tenen minuts i posi a qui posi de titular no crec que se'm pugui dir que he reservat a un jugador o un altre».

EL VILANOVA, IRREGULAR / Si l'Andorra s'ha retrobat amb el triomf després d'un fulgurant inici que va acabar amb la derrota contra l'Alpicat fa dues setmanes el Vilanova a domicili només ha guanyat un partit, justament contra el botxí de l'equip tricolor. La resta, però, és un empat i tres derrotes. El dubte és veure quina versió mostrarà a Aixovall.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT