PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Mundial de Fukuoka se celebrarà el maig del 2022

La fita esportiva s'ajorna un any a conseqüència de la COVID-19

Per El Periòdic

L’equip nacional de natació d’Andorra entrena al Pas de la Casa, el novembre.
L’equip nacional de natació d’Andorra entrena al Pas de la Casa, el novembre. | FAN

L’ajornament dels Jocs Olímpics de Tòquio de cara al 2021 ha provocat un terrabastall a la planificació esportiva de la resta d’esdeveniments programats pel pròxim any.

En aquest sentit, el Mundial de natació de Fukouka no s’escapa a aquesta lògica, ja que la Federació Internacional de Natació (FINA) va anunciar ahir que la cita esportiva inicialment preparada pel 2021 s’haurà de realitzar entre el 13 i el 29 de maig de 2022 a conseqüència de la Covid-19.

Segons va informar l’ens en un comunicat, la decisió es va prendre «després de consultar la ciutat de Fukuoka, els organitzadors, la Federació de Natació del Japó, els atletes, els entrenadors, els patrocinadors, els comitès tècnics i els canals de televisió». 

Per la seva part, el president de la FINA, l’uruguaià Julio Cèsar Maglione, va assegurar que «l’ajornament el 2022 proporcionarà les millors condicions possibles per a tots els participants en els Campionats del Món». De fet, tal com està el calendari, els nedadors haurien d’afrontar dos Mundials i dos Jocs Olímpics entre 2021 i 2024. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT