PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Gabri encara es mostra decebut amb Gerard Piqué

L'exentrenador tricolor afirma que no tenien material per entrenar quan van arribar al club

Per Albert Ortega

Gabri García durant una entrevista.
Gabri García durant una entrevista. | EL PERIÒDIC

Més de dos mesos després de la destitució de Gabri García com a tècnic de l’FC Andorra, l’exjugador del Barça encara es mostra decebut per Gerard Piqué «professionalment».

En aquest sentit, tal com va declarar l’exentrenador tricolor en una entrevista a RAC1, Gabri va confessar que «pensàvem que estaven fent una bona feina malgrat passar per un mal moment. M’he quedat bastant tocat arran del comiat».

Tot seguit, el tècnic  va explicar que «els responsables del club consideraven que els resultats no eren els que havien de ser i no em veien capaç de revertir la situació per arribar al play-off. Em va costar molt acceptar la decisió perquè pensàvem que es valoraria molt més la feina feta».

A continuació, Gabri va revelar que «quan vam arribar a Andorra a Primera Catalana, no teníem ni material per entrenar i ho fèiem en només mig camp, això és el que era el club. Nosaltres li vam donar una identitat». Per últim, el tècnic va afirmar que «encara ningú m’ha trucat per presentar-me una oferta, però vull tornar a entrenar». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT