PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ribas, contrari a les crítiques dels membres del PS

Demana a Pere López que no compari Espanya amb Andorra en els seus discursos

Per El Periòdic

L'excap de Govern en una imatge d'arxiu.
L'excap de Govern en una imatge d'arxiu. | MARICEL BLANCH

L’excap de Govern, Òscar Ribas, va fer ús del seu perfil a les xarxes socials ahir per mostrar el seu malestar envers l’estratègia adoptada pel Partit Socialdemòcrata durant la crisi sanitària.

En la publicació, Ribas va fer referència a les crítiques del líder de l’oposició, Pere López, sobre la falta de transparència del Govern, pel fet que el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, no comparegui en comissió legislativa per respondre a les preguntes dels partits de la minoria sobre la gestió de la crisi i la manera en què ha actuat el Govern.

Com a exemple, López parlava de les diverses compareixences que tant el ministre de Salut, Salvador Illa, com el ministre francès, Olivier Veran, han dut a terme al Congrés dels Diputats i al Parlament Francès.

Riba va tancar la publicació tot recomanant-li de recordar que «es troba a Andorra i no a Espanya», deixant entreveure que la idiosincràsia de la política andorrana no és la mateixa que la dels estats veïns. Com tampoc no és el mateix funcionament el que poden aplicar estats amb 47 milions d’habitants, com Espanya, o 64, com el país gal. Fet que obliga a tenir establert un seguit d’estructures polítiques que garanteixin el bon funcionament de les institucions. Per aquesta raó, Ribas deixa entreveure que el funcionament de les institucions andorranes no es pot comparar amb les d’Espanya o França.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT