PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La pandèmia de la Covid-19 suma 45 víctimes mortals

El Principat registra 210 casos actius i 493 persones recuperades de la malaltia, tres en el darrer dia

Per Judith Sáez

Gràfic dels casos totals de Covid-19 a Andorra.
Gràfic dels casos totals de Covid-19 a Andorra. | El Periòdic

L’Exectuiu va anunciar ahir una nova víctima mortal a causa del coronavirus. Es tracta d’una dona de 70 anys que estava ingressada a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. Amb ella, són 45 les persones que s’ha endut la pandèmia mundial a Andorra. Tot i això, les dades epidemiològiques no presenten grans canvis. De fet, fa setmanes que des del ministeri de Salut assenyalava certa estabilitat en el nombre de contagis. En concret, segons dades d’ahir, la xifra de casos totals de coronavirus al Principat és de 748. Un nombre però, que possiblement augmentarà amb les proves massives que es començaran a desenvolupar avui mateix a la major part d ela població del país. Respecte als tests d’ahir, es quantificaven 13 resultats positius i 65 de negatius.

Malalts recuperats

La xifra de contagis durant les últimes hores es manté estable. De fet, en l’últim dia només s’ha sumat un nou cas mentre s’han recuperat tres persones que tenien la Covid-19. Així mateix, segons els registres de l’Executiu, s’han curat un total de 493 persones que han patit la pandèmia i, en l’actualitat, només hi ha 210 casos actius al país.
En concret, 37 malalts són professionals de la salut, cinc són treballadors de cossos especials, 19 es troben a el Cedre –dels quals set provenen de Salita i vuit estan en estat convalescent– i 18 estan ingressats a l’Hospital. D’aquests, nou són a planta i nou a la Unitat de Cures Intensives. Quatre pacients estan intubats. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT