PUBLICITAT

Primera derrota i autocrítica per posar els peus a terra

  • El VPC femení cau contra el Revel després de nou victòries seguides
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un placatge d'una jugadora del VPC, el cap de setmana passat a Revel. Foto: EL PERIÒDIC

El VPC Andorra femení va encaixar la primera derrota de la temporada el cap de setmana passat i, lluny de buscar excuses, l'entrenadora i les dues primeres capitanes de l'equip van fer autocrítica per posar els peus a terra. L'equip que dirigeix Wanaka Broad va perdre en el Torneig de Revel contra l'equip amfitrió i va vèncer posteriorment el Rugby Athletic Cerdagne Capcir, per la qual cosa continua com a líder sòlid i destacat en el grup 3 de la Tercera Federal Francesa. Suma 44 punts pels 24 del Revel, que és segon, a l'espera del que determini la Federació Francesa sobre els partits que s'havien de jugar contra l'Alberes Cote Catalane, que no es va presentar.

Les declaracions de l'entrenadora van ser d'ànims per a les seves alumnes i també d'advertència per no abaixar el llistó: «Aquesta derrota fa que recordem que no hi ha èxit sense un treball seriós». La primera capitana, Olga Arrú, va tirar per la reacció de l'equip andorrà després de perdre el primer partit: «Hem sapigut reconduir el torneig», va assenyalar. I la segona capitana, Beatriz Candela, va voler treure conclusions positives de la derrota: «Després de nou victòries seguides costa perdre però això ens ajudarà a millorar i a esforçar-nos més».

El primer partit, contra el Revel, va començar amb dos assaijos de les locals en la primera part i dos més en la segona però una marca d'Arrú transformada per Beatriz va salvar un punt. Contra el Capcir contundent 7-38 amb marques d'Olga Arrú (3), Nàdia (2), Beatriz (2) i Sara .



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT