PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Llovet: «No s’ha tingut en compte als jugadors»

El jugador es mostra decebut perquè «no hem anat a una tots»

Per El Periòdic

Nacho Llovet
Nacho Llovet | BCA

El jugador del MoraBanc Andorra, Nacho Llovet, va denunciar ahir que «no s’ha tingut en compte als jugadors» en les negociacions per tornar a la competició. «La intenció de jugar hi és, la lliga està fent la seva part però els jugadors estem una mica decebuts perquè no se’ns ha consultat», va explicar en una entrevista amb el club, destacant que «podríem haver anat a una, jugadors i lliga, per poder parlar totes aquestes coses». «Som els primers que volem jugar, voldríem acabar la temporada. Jugadors i clubs anem de la mà i se’ns ha comunicat una mica les decisions, no se’ns ha pres en compte per res. Estic decebut en aquest sentit», afirmava. 

Així, va desitjar que «tant de bo es pugui jugar» i que tot millori com ho està fent «per tenir garanties per poder jugar encara que no hi ha un risc zero, hem d’intentar acabar la temporada però hi ha d’haver uns mínims». «No podem anar amb mascaretes, anar amb guants i mantenir una distància de seguretat, tenim una feina que estàs en contacte permanent i suant sobre d’una persona», recordava, i destacava que «té un risc més alt que en altres professions i s’ha d’avaluar com es pot fer, avaluant els riscs i els escenaris». «També s’ha de plantejar que s’ha de fer si un jugador es posa malalt, s’han de tenir clars els protocols», reiterava. A més, va manifestar que «prefereixo jugar que estar al sofà mort de fàstic». «S’ha de trobar una solució tots plegats», sentenciava el tricolor. 

Pel que fa a la seva situació personal, va reconèixer que «no estar sol durant la quarantena, ajuda». «Els jugadors que estan lluny de les seves famílies ho poden estar passant pitjor. Dins del que cap ho he portat bé perquè Andorra és com estar a casa. Amb la parella aquí, no es passa tan malament», sentenciava. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT