PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ordino estudiarà retallar la subvenció de l’AUTV

Mortés no sap com afectarà a la marca la decisió de retornar només el 70%

Per Miquel López-Egea, Enric Revuelta

Corres de l'Andorra Ultra Trail.
Corres de l'Andorra Ultra Trail. | AUTV

La decisió de l’organització de l’Andorra Ultra Trail Vallnord (AUTV) de retornar tan sols el 70% de la inscripció als participants està implicant  molta polèmica i sobretot, mala imatge. Per aquest motiu, el Comú d’Ordino estudia retallar la subvenció l’any vinent. 

En aquest sentit, durant la sessió del Comú d’ahir, el cònsol major, Josep Àngel Mortés, va explicar, en referència a una declaració de la consellera Sandra Tudó, que aquesta decisió «no sé si pot afectar a la marca». «Per part nostra, el que he de dir és que posarem tots els esforços i energies per tal que la prova segueixi a la parròquia», comentava, reconeixent que «segurament hi haurà persones inscrites que no estaran d’acord en com ho han fet, però és una empresa privada qui ho gestiona, però entenem que és un dels punts que hem de posar sobre la taula». 

Així, va indicar que «la idea és veure com s’enfoca l’any vinent perquè segurament no serà com la resta d’edicions per la situació actual. Això formarà part de la negociació i veurem quin format li donarem el 2021, és evident que parlarem de la subvenció», sentenciava. 

També va afirmar que «és un esdeveniment que no hem de deixar perdre perquè porta més de 3.000 corredors a la parròquia, mou una sèrie de gent i de turisme i treballarem perquè segueixi sent d’aquesta manera». «Les aportacions són en dues fases, hem fet una de 50.000 euros que s’ha de fer per contracte però també hi ha el compromís de treballar en l’edició de 2021 perquè el contracte amb l’organització finalitzava aquest any», revelava, insistint en el fet que «si tot anava com havia d’anar, s’havia de renegociar». 

Tudó, per la seva part, va afirmar que «s’hauria d’abaixar la subvenció, més amb el que han fet de quedar-se el 30% de la inscripció dels corredors». «No acabo de veure el funcionament, tinc els meus dubtes del que marca a lletra petita per anul·lació però vista la situació, a tothom li toca posar el seu granet de sorra», afegia. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT