PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Govern retira la beca ARA a Joan Aracil

No anuncia quan podran entrenar els esportistes

Per El Periòdic

Joan Aracil
Joan Aracil | Freeride Junior World Championship

El Govern va fer públiques ahir les modificacions de les beques lligades a les adjudicacions de les beques del programa d’alt rendiment d’Andorra (ARA) del catorzè cicle. El gran damnificat va ser el ciclista i esquiador Joan Aracil, del programa promeses, que perd tota l’ajuda de 2.000 euros perquè «ha deixat de complir els requisits». 

Per una altra banda i pel mateix motiu, el gimnasta Joan Prat va veure reduïda la seva beca dels 1.500 euros als 500 mentre que Patrick Pelegrina també ho va fer, de 1.000 euros a 333. Així mateix, el Govern va anunciar que els corredors Òscar i Marc Casal, dins del programa Plans Especials, rebran 4.700 i 4.000 euros respectivament. 

Incògnita

 El Govern va remarcar ahir, durant la roda de premsa diària per actualitzar la situació de la pandèmia que no sap quan els esportistes professionals, de manera individual o en grup, podran tornar als entrenaments. Aquesta situació és diferent de la d’Espanya, que ha marcat el dia 4 perquè els esportistes professionals puguin tornar a entrenar de manera individual i ha planificat el retorn als centres d’alt rendiment. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT