PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Gran èxit de la campanya solidària de l’FC Andorra ‘Gols x Unicef’

L’acció suma un total de 355 missatges rebuts al 606 en una setmana

Per El Periòdic

Uns infants amb una mascareta.
Uns infants amb una mascareta. | @fcandorra

L’acció solidària Gols x Unicef va ser un èxit amb fins a 355 missatges rebuts al 606 en una setmana. El cost d’un euro dels SMS enviats amb la paraula GOL anirà destinat de forma íntegra a Unicef per la compra de mascaretes per als infants, en la seva lluita contra la pandèmia generada per la Covid-19. 

Per altra banda, ahir es va celebrar el sorteig per via telemàtica dels dos premis i l’organització es va posar en contacte amb els guanyadors: el primer va obtenir un abonament de l’FC Andorra per a la temporada 2020-21 i el segon, una samarreta tricolor i una bufanda del club. 

L’activitat no s’atura

L’FC Andorra no atura les seves iniciatives i el passat dia 23, coincidint amb Sant Jordi, va organitzar el concurs de punts de llibre Sant Jordi tricolor, en el qual es pot participar fins al 23 de maig. L’objectiu de la iniciativa és donar visibilitat a un sector que es veurà greument afectat per la situació global. A més, l’FC Andorra va voler estimular la creativitat dels aficionats amb un concurs de punts de llibre que té com a fil conductor els colors blau, groc i vermell, lluïts a la samarreta del club. 

El concurs té quatre categories d’edat i s’opta a dos premis per categoria que van des d’equipacions senceres fins a pilotes, abonaments i bufandes tricolors. A més, l’FC Andorra imprimirà 500 unitats dels punts de llibre guanyadors de cada categoria i les distribuirà per les biblioteques i les llibreries d’Andorra, de regal per cada llibre venut.

PUBLICITAT
PUBLICITAT