PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L'Inter anuncia noves mesures econòmiques

El club vol ajudar als jugadors sèniors, l'Escola i als empleats

Per El Periòdic

La plantilla de l'Inter Club d'Escaldes.
La plantilla de l'Inter Club d'Escaldes. | Inter Club d\'Escaldes

El líder de la Lliga Nacional, l'Inter Club d'Escaldes, va voler transmetre serenitat a tots els seus jugadors, empleats, alumnes i les seves famílies, arran de l'emergència sanitària que viu el país. Per tant, el club va anunciar noves mesures econòmiques per alleugerir el greuge que suposa la COVID-19.

Després de cancel·lar les quotes del futbol base pel període comprès entre l'abril i el juny i assegurar que, si es reprengués l'activitat al juny, seria sense costos per les famílies per compensar els dies de març, ara el club treballa per «poder oferir un servei de qualitat durant els mesos d'estiu conscients de les necessitats que tindran les famílies i els nens, sempre que sigui possible amb les indicacions del Govern i els Comuns».

Nòmines

D'altra banda, l'Inter va confirmar que respectarà íntegrament els contractes de tots els membres que conformen el personal esportiu i administratiu del club. Una mesura que descarta qualsevol mena de reducció de jornades laborals i de sous com també la suspensió dels contractes de treball.

A més, el club va rendir un sentit homenatge a les víctimes d'aquesta crisi sanitària i a les seves famílies. Per últim, va remarcar la seva admiració pels professionals que formen part del personal sanitari, als membres de les estructures socials bàsiques del país i als voluntaris en la lluita contra el coronaviru

PUBLICITAT
PUBLICITAT